.

Pakowarki próżniowemaszynyfolietraysealery

Pakowarki próżniowe w sklepie

Pakowanie próżniowe parówekPakowanie próżniowe mięsa i wędlin, serów warzyw, owoców na życzenie klienta, może być bardzo dobrą formą zachęcenia klienta do zakupów. Jednocześnie wędliny i sery które zostały pokrojone, ale nie sprzedane w jednym dniu mogą być zapakowane próżniowo i sprzedawane w kolejnych dniach bez utraty swoich walorów smakowych i wartości odżywczych. Ten sposób działania daje możliwość zakupu klientom zawsze świeżych produktów bez potrzeby czekania w kolejce do stoiska, a Państwu ogranicza straty związane z wyrzucaniem psujących się produktów.

ogórki pakowane próżniowoPakowGolonka póżniowoanie próżniowe ma wpływ nie tylko na estetyczny wygląd wyrobu ale decyduje o jego świeżości i dłuższym okresie do spożycia. Pakowarki pakują produkty w folię barierową, która zapewnia szczelność opakowania, odporność na parowanie, wytrzymałość opakowania oraz świeżość towaru.

 

Ponieważ to bakterie są najczęstszą przyczyną psucia się produktów żywnościowych zastosowanie opakowań próżniowych eliminuje bakterie tlenowe oraz wydłuża kilkukrotnie okres przydatności do Pakowanie próżniowe seraspożycia. W przypadku zastosowania do pakowania mieszanek gazu obojętnego wyeliminowane zostają bakterie tlenowe i beztlenowe.
Produkty zapakowane próżniowo nie tracą na wadze po schłodzeniu, ponieważ nie odparowują zawarte w nich płyny. Produkty dłużej zachowują swój wygląd, smak i wartości odżywcze.

 

 

 

W sklepach najczęściej wykorzystywane są:

 

Pakowarki Próżniowe stołowe model VP370A lub VP430A-20

Sample Image   Sample Image  Sample Image   Sample Image  Sample Image  Sample Image   Sample Image

 

Traysealer pozwalający na zgrzewanie tacek z folią – bez próżni

Sample Image     Sample ImageSample Image

 

Wagi etykietujące i drukarki etykiet– jako dodatkowe wyposażenie stanowiska do pakowania produktów.

 

Sample Image  Sample Image

 

 Zalety pakowania próżniowego:

  • Przedłużenie okresu przydatności do spożycia 2-5 krotnie

  • Zyski związane z ograniczenie psucia się produktów

  • W opakowaniu próżniowym nie odparowują płyny, soki i zaprawy

  • Klient dłużej może się cieszyć smakiem Państwa produktów

  • Folia barierowa zapewnia szczelnie i trwałe opakowanie

  • Produkty zapakowane próżniowo zachowują apetyczny wygląd i smak

Kontakt w sprawie zamówienia urządzeń:
Tel: 022-486-32-92
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Służymy swoją wiedzą, zapraszamy do kontaktu.

 

Nasze marki

 

logo zgrzewanie

 

logo-ototech

 

Partnerzy

logo ramon

Certyfikat

logo rzetelna-firma

Copyright © 2019 Empra - Pakowarki Próżniowe, Maszyny do przetwórstwa mięsa. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.
ul. Pułtuska 109A, 06-120 Winnica
Tel: +48 22 486 32 92, Fax: +48 22 486 32 26, Email: empra@empra.com.pl