Pakowarki próżniowemaszynyfolietraysealery

Worki do Sous-Vide

Worki do gotowania, worki do sous-vide
Proponujemy worki o grubości 85 mikronów z wytrzymałością temperaturową do 121 st.C

 

 

 

 




Standardowe wymiary worków, to:150x250mm, 200x300mm, 250x350mm, 300x400mm.

Torebki są dostępne „od ręki”, a minimalna ilość zamówienia to 500 sztuk z jednego

wymiaru.
Niestandardowe wymiary worków produkowane są na specjalne zamówienia klienta, czas realizacji wynosi do 10 dni roboczych.

 

 

Metoda sous-vide:

Sous-vide (po francusku w próżni lub bez powietrza) – próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych woreczkach barierowych. Polega ona na utrwaleniu zapakowanego próżniowo produktu przez sterylizację czy pasteryzację w krótkim czasie i w wysokiej temperaturze. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.

W zależności od rodzaju żywności temperatury gotowania są różne.

 

Poniżej przykładowe temperatury gotowania dla poszczególnych produktów:

85-90°C dla warzyw i owoców,

60°C dla ryb, skorupiaków,

60-80°C do białego mięsa, drobiu i niektórych ryb,

70°C dla mięsa czerwonego.

Zapraszamy do kontaktu:

 

Alicja: 22 349 29 69 / 604 878 622
email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dorota: 22 486 32 91 / 606 914 814
email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Nasze marki

 

logo zgrzewanie

 

logo-ototech

 

Partnerzy

logo ramon

Certyfikat

logo rzetelna-firma

Copyright © 2019 Empra - Pakowarki Próżniowe, Maszyny do przetwórstwa mięsa. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.
ul. Pułtuska 109A, 06-120 Winnica
Tel: +48 22 486 32 92, Fax: +48 22 486 32 26, Email: empra@empra.com.pl