Pakowarki próżniowemaszynyfolietraysealery

 

 baner-empra2

 

Zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska na targach WARSAW PACK w Nadarzynie k/Warszawy!

Wstęp jest bezpłatny po zarejestrowaniu się na stronie www.warsawpack.pl

 

 

Do zobaczenia!

Worki do Sous-Vide

W ofercie posiadamy worki do gotowania metodą sous-vide o grubości 90 mikronów.

 

Jest to folia, która sprawdza się do temperatury 121 st C.

Dwa standardowe wymiary worków, to: 200x300 mm, 250x350 mm.

Torebki są dostępne „od ręki”, a minimalna ilość zamówienia to 500 sztuk z jednego

wymiaru.

 

Zapraszamy do kontaktu: 022-486-32-91

 

 

 

 

Metoda gotowania Sous-vide

Sous-vide (po francusku w próżni lub bez powietrza) – próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych woreczkach barierowych. Polega ona na utrwaleniu zapakowanego próżniowo produktu przez sterylizację czy pasteryzację w krótkim czasie i w wysokiej temperaturze. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.

W zależności od rodzaju żywności temperatury gotowania są różne.

 

 

 

Poniżej przykładowe temperatury gotowania dla poszczególnych produktów:

85-90°C dla warzyw i owoców,

60°C dla ryb, skorupiaków,

60-80°C do białego mięsa, drobiu i niektórych ryb,

70°C dla mięsa czerwonego.

 

Zapraszamy do kontaktu: 022-486-32-91

Nasze marki

 

logo zgrzewanie

 

logo-ototech

 

Partnerzy

logo ramon

Certyfikat

logo rzetelna-firma

Copyright © 2019 Empra - Pakowarki Próżniowe, Maszyny do przetwórstwa mięsa. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.
ul. Pułtuska 109A, 06-120 Winnica
Tel: +48 22 486 32 92, Fax: +48 22 486 32 26, Email: empra@empra.com.pl