Pakowarki próżniowemaszynyfolietraysealery

stoisko60-male

Do pakowania mięsa i wędlin

  

Tmieso druk tapetowyorebki do pakowania mięsa, drobiu, wędlin.

 

 

Mięsa, drób i wędliny pakowne są najczęściej w próżniowo lub w atmosferze gazu ochronnego w celu przedłużenia trwało

karkowka2

ści pakowanych produktów.

 

Oferujemy worki barierowe o różnych grubościach i kolorach, zadrukowane barwami firmowymi lub transparentne.

Pełen wybór kolorów, grubości i właściwości folii do pakowania!

Torebki do pakowania mięsa, drobiu, wędlin.

kielbasa swoja

Mięsa, drób i wędliny pakowne są najczęściej w próżniowo lub w atmosferze gazu ochronnego w celu przedłużenia trwałości pakowanych produktów. Przy próżniowym pakowaniu okres przydatności do spożycia wydłuża się dwukrotnie natomiast w przypadku pakowania w ochronie gazu okres przydatności może wydłużyć się nawet 3-4 krotnie. 

 

Aby sprawdzić tabelę przydatności produktów kliknij tutaj.

 

W celu właściwej ochrony pakowanego produktu należy zastosować właściwe folie. Przy pakowaniu próżniowym lub w atmosferze ochronnej gazu stosuje się torebki barierowe PA/PE lub torebki barierowe termokurczliwe. kurczak1

 

Oferujemy folie o różnych właściwościach i kolorach:

 

- Folie odporne na wysokie temperatury (do gotowania sous vide)

- Folie termokurczliwe

- Transparentne i zadrukowane

i inne...

 

 

Torebki dostępne są w każdym wymiarze z zakresu: szerokość 120 – 500 mm; długość 120 -800 mm.

Nasze marki

 

logo zgrzewanie

 

logo-ototech

 

Partnerzy

logo ramon

Certyfikat

logo rzetelna-firma