Pakowarki próżniowemaszynyfolietraysealery

stoisko60-male

Pakowanie Próżniowe Wędlin i Mięs

Pakowanie próżniowe wędlin - przykład zapakowaniaPakowanie próżniowe mięsa i wędlin jest bardzo dobrą formą wyeksponowania produktów na sklepowej półce przy jednoczesnym wydłużeniu ich trwałości. W próżni lub w atmosferze gazu pakować można całe kawałki mięsa, porcjowane mięso, wędliny całe i pokrojone. Produkty zapakowane próżniowo zachowują apetyczny wygląd, smak i wartości odżywcze. Pakowanie próżniowe kurczaka - przykład zapakowaniaEliminacja tlenu i wprowadzenie gazu obojętnego kilkukrotnie wydłuża czas przydatności do spożycia. Klient może dłużej cieszyć się smakiem Państwa produktów.

Pakowarki próżniowe wędlin i mięs

 

Pakowarki pakują produkty w folię barierową, która zapewnia szczelność opakowania, odporność na parowanie, wytrzymałość opakowania oraz świeżość towaru.

 

 

Pakowarki próżniowe do pakowania w woreczki

 

Urządzenia komorowe służą do pakowania próżniowego produktów umieszczonych wcześniej w woreczkach.

Opakowanie idealnie zabezpiecza produkt, pozwala na stworzenie ładnego opakowania w barwach firmowych.

Urządzenia mogą być wyposażone w różnie opcje ułatwiające pracę: układ dozowania gazu, system odcinania nadmiaru woreczka, sensor do procentowej regulacji próżni, wkładka do pakowania płynów, system niezależnej regulacji temperatur zgrzewów, system stopniowej próżni i inne.

 

Traysealery do pakowania próżniowego NA TACKACH

 

Produkty umieszczone na tackach są zamykane od góry nadrukowaną folią. Tacki mogą być pakowane w próżni lub z gazem.

Traysealer jest doskonałym rozwiązaniem do pakowania wędlin w plasterkach, mięsa mielonego i porcji mięsa czerwonego.

Idealne rozwiązanie dla klienta, który może kupić małą porcję produktu.

Opakowania sąwygodne i estetyczne – dzięki przeźroczystej tacce klient wie co kupuje.

 

Tunele i komory do termokurczu

 

Zastosowanie komory do termo-obkurczania pozwala na usunięcie naddatków woreczka po procesie pakowania próżniowego.

Uzyskujemy efekt drugiej skóry i poprawiamy estetykę opakowania.

 

 Rodzaje produktów i wybór odpowiednich maszyn do pakowania:

 

1. Całe duże kawałki mięsa i wędlin - Maszyny komorowe + Komora do termokurczu
2. Mięso mielone - Trayselaer do pakowania na tackach
3. Porcjowane mięso i wędliny - Traysealer lub maszyny komorowe
4. Wędliny w plasterkach - Trayseler
5. Przyprawione mięso na grilla - Traysealer
6. Kiełbaski prosto na grilla - Maszyny komorowe + Komora do termokurczu
7. Całe półtusze wieprzowe - Najwięsze maszyny komorowe

Zalety pakowania próżniowego:                                                                                                 Pakowanie próżniowe mięs                      

  • Przedłużenie okresu przydatności do spożycia 2-5 krotnie

  • Zyski związane z ograniczeniem psucia się produktów

  • W opakowaniu próżniowym nie odparowują płyny, soki i zaprawy

  • Klient dłużej może się cieszyć smakiem Państwa produktów

  • Folia barierowa zapewnia szczelne i trwałe opakowanie

  • Produkty zapakowane próżniowo zachowują apetyczny wygląd i smak

  • Estetyczne opakowanie produktu

  

 

 

Aby zamówić urządzenia zadzwoń:

 

 tel: 22 486-32-92

 

lub napisz: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Nasze marki

 

logo zgrzewanie

 

logo-ototech

 

Partnerzy

logo ramon

Certyfikat

logo rzetelna-firma